För dig som är medlem i Trollhättans Filmstudio finns följande förmåner:

 

1. Betald anmälningsavgift för filmhelger som arrangeras av SFF (max 10 personer/arrangemang)

Vi är glada att som Filmförening kunna bidra med anmälningsavgiften till SFF:s arrangemang för dig som är medlem i Trollhättans Filmstudio. Antalet som kan få bidraget är begränsat till tio (10) stycken medlemmar. Om fler än tio medlemmar anmäler sig, får lotten avgöra.

Gör så här:
1. Du är medlem i Trollhättans Filmstudio.
2. Läs om arrangemanget intresserar dig på SFF:s hemsida: www.sff-filmstudios.org 
3. Ansök om att få anmälningsavgiften betald av Trollhättans Filmstudio genom att mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast sju (7) dagar före anmälningstiden går ut på SFF-arrangemanget.
I mejlet ska det framgå:

a) Vilket arrangemang som du kommer att delta.

b) Namn, telefonnummer.

c)  Eventuella kostönskemål (vegetariskt/veganskt/allegi). 

Lottning sker om fler än tio anmält sig efter att filmstudions anmälningstid passerat. 

OBS! Filmstudion anmäler de som kommer att åka till SFF:s arrangemang och samtidigt vill få anmälningsavgiften betald av föreningen.


Trollhättans Filmstudio meddelar om du kommer att få bidraget och övrig nödvändig information via mejl.
Resa och boende står du själv för.


2. Rabatt 15% på ordinarie pris på Biostadens filmutbud (9/1-31/12 2023) under helgfria måndagar till torsdagar. Visa påskrivet medlemskort.

Registrera er för vårt nyhetsbrev

* indicates required

Vårt nyhetsbrev

Vi har ett nyhetsbrev som skickas ut inför visningar som påminnelse och för att ge aktuell information som styrelsen vill delge våra medlemmar.

Denna skickas från en extern tjänst som heter mailchimp och tillåter att vi skickar ut till alla medlemmar utan att det skall bli problem med antalet utskick. Registrera er genom att fylla i formuläret till vänster. De som lämnat på lapp fyller vi i men för att vara säker på att ni är registrerade kan ni ändå registrera er här. man kan bara registreras en gång.